Ontvang nu tot 50% korting!

Gratis verzending door heel Nederland!*

Retourneren & Garantie

Let op! Wegens grote en laatste (uit)verkoop kunnen orders niet meer retour worden verzonden!

Olive styling retourservice

Olive Styling wil goede service bieden. Heb je een bestelling ontvangen en voldoet dit om welke reden dan ook niet aan jouw verwachtingen? Stuur het betreffende product binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retour op eigen kosten in de originele verpakking en ontvang jouw geld terug. Niet goed = geld terug garantie. 

Let op: Droogbloemen, pluimen, veren en/of grassoorten mogen niet retour worden gezonden. Sale items mogen niet retour worden gezonden. Daarnaast mag het product niet beschadigd zijn en de labels dienen te blijven zitten. Er volgt geen terugbetaling als het geretourneerde product beschadigd is of te laat retour is gestuurd.

Retourneren van mijn product of gehele order

  • Indien je een product of gehele bestelling wil retourneren, stuur dan een e-mail naar info@olivestyling.nl met daarin; gegevens, ordernummer (vind je in de orderbevestiging), welke producten en de eventuele reden. Je ontvangt hierover een bevestiging.
  • Stuur het product of de gehele order, op eigen kosten, met pakbon én originele verpakking, retour.
  • Na ontvangst controleren wij of de producten voldoen aan de voorwaarden, dan storten wij het aankoopbedrag na ontvangst op jouw rekening binnen veertien werkdagen terug. Stuur je ons jouw gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten retour. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.
  • Wij raden je aan om altijd het verzendbewijs van je retourzending te bewaren, totdat de retournering succesvol is afgehandeld. Olive Styling is niet aansprakelijk voor het zoekraken van een order dat retour komt.

Garantie

Bij aankoop van producten in de webshop van Olive Styling is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet bieden wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij doen er uiteraard alles aan om jou met onze producten en service tot dienst te zijn op het gebied van prijs en kwaliteit. Mocht je nog vragen hebben over de retourprocedure, dan kun je altijd contact opnemen via: info@olivestyling.nl.